La Sílvia i la Neus, escriuen a quatre mans per una causa solidària

Som la Sílvia i la Neus. Som cosines i sempre ens hem avingut molt. Ara, hem decidit iniciar un projecte solidari que ens agradaria compartir amb tots vosaltres:

La Sílvia va patir un vessament en una artèria cerebral als disset anys. Una malformació de naixement que mai havia donat cap símptoma ni avís va ser la responsable d’una operació a vida o mort i d’un dur procés de recuperació en el qual va haver d’invertir més d’un any de la seva vida. Aquesta malaltia, sens dubte, li va canviar la vida completament.

És per això que, molt temps després, fa aproximadament uns dos anys, ens posem a pensar i comentem que la història no pot caure en l’oblit. Allò va ser mol més que una malaltia. Es va convertir en una possibilitat brutal d’aprenentatge per a la mateixa Sílvia i per tots els del seu entorn. I la convertim en una novel·la. Un llibre que explica la història que té moments per riure i altres per plorar. Però sobretot, un llibre per a l’optimisme i la superació de tots els obstacles amb lluita, força i confiança en un mateix.

I decidim que el llibre pot servir a altres persones, i que no en volem fer cap benefici propi. Ja ens ha dut tantes coses, aquest projecte… La nostra unió, la satisfacció personal, els comentaris de la família i amics, … Són tantes les coses que ens emocionen d’aquest projecte que no volem aturar-nos aquí! I decidim que el llibre serà solidari. Ens decantem per l’AFANOC, aquesta meravellosa associació que dóna suport a les famílies dels nens i nenes amb càncer. I ens trobem amb el problema del finançament, però també aquest escull aconseguim solucionar-lo. Apareix un àngel, ben terrenal, anomenat Bojan Krkic que s’engresca de seguida amb el projecte i es compromet a pagar les despeses de l’edició. I no ens ho creiem, però és ben cert. Concertem xerrades en instituts i ràdios, parlem amb periodistes i escampen el projecte a través de les xarxes socials. I gaudim, i ajudem. Però les que més hi guanyem som nosaltres, sens dubte, perquè la satisfacció personal d’haver pogut dur endavant aquest projecte no és comparable amb res que es pugui pagar!

I gairebé ja hi som, el dia 22 d’abril el llibre surt a la venda. Podreu trobar-lo a:
Sant Joan les Fonts: Perruqueria Laura i Estètica Raquel
Olot: Cacau Cooperativa, Llanes Prat.

Aquest Sant Jordi, sens dubte, serà especial. Si no saps quin llibre comprar, decideix-te per Si no hi ha demà… Esperem que t’agradi! És un llibre fet amb el cor!

Sílvia Pagès i Neus Verdaguer

portada

Publicada el

Dejar un comentario