El Consell Consultiu de visita al Parlament de Catalunya

El passat dimecres 28 d’abril va tenir lloc la primera de les dues sortides anuals que programa el Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa.
En aquesta ocasió la sortida programada era: visita al Museu de la Punta i al Museu Monfulleda de Mineralogia (a Arenys de Mar) on van poder veure mostres de basalt de Castellfollit de la Roca i lava del volcà Montsacopa. Dinar a Badalona i a la tarda visita al Parlament de Catalunya.
Des de ja fa uns anys el Consell organitza sortides conjuntes a demanda general d’alguns dels casals de la comarca a qui es feia molt difícil organitzar sortides perquè el nombre d’associats és reduït i el cost de la sortida (transport, visites, dinar…) sortia massa elevat. Davant d’això i després de parlar-ho en les trobades del Consell es va decidir ajuntar esforços i programar sortides conjuntes, així, encara que siguin poques les persones d’un casal, es sumen amb les dels altres i acaben omplint un o més autocars i, per tant, el preu acaba essent molt més assequible per a tothom.
Des del 2013 tot els casals de comarca (actualment 16) han pogut participar a les sortides anuals que ha organitzat el Consell Consultiu. Fins ara han visitat el Museu de la Pell i el del Traginer d’Igualada, el monestir de Pedralbes i el castell de Montjuïc, l’Hospital de Sant Pau, la Catedral del Mar i el Museu Nacional d’Art Contemporani, el Màgic Món del Tren, el Museu Industrial del Ter i el Cadí Moixeró.
En general les valoracions de les sortides són positives i, tot i que és complicat trobar llocs “nous” on els casals no hagin estat, es presenten les propostes que s’han treballat a la comissió de sortides i es posen a votació durant les trobades del Consell.

Publicada el

Dejar un comentario