5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient

El Dia Mundial del Medi Ambient (DMMA) se celebra el 5 de juny a tot el món. Aquesta celebració va ser establerta per l’Assemblea General de les Nacions Unides en la seva Resolució (XXVII) del 15 de desembre de 1972,[1] i amb la qual es va iniciar la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient Humà d’Estocolm (Suècia).[2]
 
El Dia Mundial del Medi Ambient és un dels principals vehicles pels quals l’Organització de les Nacions Unides estimula la sensibilització mundial entorn del Medi Ambient i intensifica l’atenció i l’acció política.
 
Els objectius de la celebració són els següents:
– Donar una cara humana als temes ambientals
– Animar les persones a convertir-se en agents actius del desenvolupament sostenible i equitatiu
– Promoure la idea que la societat és fonamental per a canviar les actituds en relació als temes ambientals
– Impulsar una societat que asseguri a totes les nacions i persones el gaudiment d’un futur més segur i més pròsper.
Imatge extreta de:grupouniversabarcelona.com
Publicada el

Dejar un comentario