Irantzu Varela i La violència si té gènere

Totes les persones, pel fet de formar part d’aquesta societat, estan exposades a la influència d’un sistema heteropatriarcal que genera estereotips i rols de gènere que es reprodueixen, en moltes ocasions de manera inconscient, el que contribueix a que es perpetuï un sistema de discriminació i desigualtat entre dones i homes.

En el marc de la nova Regidoria d’Igualtat de Gènere de l’Ajuntament d’Olot i per tal d’impulsar accions per prevenir qualsevol forma de violència s’ha organitzat un acte de sensibilització adreçat a tota la població.

Quan: dilluns 16 de desembre a les 18h 

On: Sala El Torín d’Olot

Impartit per: Irantzu Varela, periodista i militant feminista, coordinadora de Faktoria Lila, creadora de El Tornillo de La Frontera i col·laboradora del diari digital Pikara Magazine.

Us deixem amb un vídeo de la Irantzu Varela i «La violencia sí tienen género» i per saber quantes serem us agrairem que confirmeu la vostra assistència omplint el següent qüestionari: https://forms.gle/1PUfLXRfpkBeEN4X7

Publicada el

Dejar un comentario