Comencem el 2020 amb 100 butlletins!

Des del SISA i el Punt de Voluntariat us volem desitjar un feliç 2020 actiu, divers, compromès i solidari. Deixem enrera un any on la Garrotxa ha seguit bategant gràcies a les seves entitats i a les persones compromeses. Desitgem que aquest any nou sigui igual o millor!

Amb l’any nou arriben novetats al nostre butlletí. Hem canviat el format per celebrar el número 100 del recull d’activitats i informacions útils per a les entitats que enviem setmanalment a totes aquelles persones i entitats subscrites.

Encara no hi esteu subscrites?

Enviem un butlletí setmanal on hi trobareu actes, xerrades, festes majors, caminades i un llarg etcètera d’activitats organitzades per les entitats de la comarca o que poden ser d’interès tant per les entitats com per qualsevol persona. A més també informem de subvencions, finançament, convocatòries a premis, crides de voluntariat, formacions i altres temes que us poden ser d’interès. Per rebre’l heu d’omplir aquest formulari.

Encara no hi sortiu?

Si sou una entitat ens podeu enviar la informació de les activitats que feu a entitatsgarrotxa@casg.cat i així en farem difusió. Setmanalment fem una recerca de les activitats que es fan a la Garrotxa però si ens ho feu arribar ens facilitarà conèixer l’activitat i ho inclourem al butlletí i ho farem arribar a més gent.

Publicada el

Dejar un comentario