Bones festes!

El teixit associatiu de la garrotxa forma un entramat d’aliances i de propostes diverses que enriqueix la quotidianitat de la comarca, moltes vegades de manera invisible treballant per una causa concreta, per un barri o per un poble. D’altres vegades es mostra de manera festiva i ens fa gaudir d’actes de concerts, de xerrades, d’actuacions… També són un espai on trobar-nos, coneixer-nos i desenvolupar plegades les nostres idees.

És per això i per tantes d’altres coses que feu amb tant d’esforç i d’il·lusió que us volem agrair tota la implicació que teniu les entitats, les persones que hi participeu, les persones voluntàries, les que feu col·laboracions ciutadanes… per fer de la garrotxa

Des del Servei Integral de Suport a l’Associacionisme i el Punt de Voluntariat, així com des dels altres serveis d’atenció a la comunitat, us volem desitjar unes bones festes!

Volem informar-vos també que el Punt de voluntariat i SISA romandrà tancat des del 20 de desembre fins al dijous 2 de gener, i tampoc no s’enviarà el butlletí setmanal. Si teniu alguna consulta en aquest període ens podeu escriure a entitatsgarrotxa@casg.cat i us respondrem tant aviat com ens sigui possible.

De nou, bones festes!

Publicada el

Dejar un comentario