EL SISA A XARXANET

Xarxanet.org és la xarxa associativa i de voluntariat de Catalunya, un portal d’internet en llengua catalana posat en marxa el 2003. Xarxanet.org és un projecte impulsat pel Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya on les entitats són les veritables protagonistes. Aquestes són les gestores i promotores dels diferents portals aportant una informació d’actualitat i de qualitat i establint mecanismes de relació i interacció entre el món associatiu i la ciutadania. Mitjançant el treball conjunt, les entitats promotores i col·laboradores del projecte, són les qui cogestionen i aporten els continguts, les informacions i els recursos.

Aquesta xarxa ha entrevistat i publicat un reportatge del Servei SISA de la Garrotxa. El SISA és un servei que posa a l’abast de es entitats suport i assessorament en els següents aspectes: raó de ser de l’entitat, funcionament general i organització interna, suport en l’organització d’activitats, gestió del grup, captació de socis/ es, finançament, suport jurídic, comunicació externa, governança, plans o crides de voluntariat.

Per més informació us convidem a veure el reportatge en aquest enllaçhttps://xarxanet.org/projectes/noticies/marta-teixido-qualsevol-entitat-que-es-vulgui-apropar-al-nostre-servei-te-les

Dejar un comentario