TORNEIG DE FUTBOL SALA “TOTS”.

Durant dues setmanes, del 13 al 26 de juliol  les pistes del l’Institut de la Garrotxa i el pavelló firal han sigut els escenaris d’un torneig de futbol sala obert a tots els joves de la comarca de 16 a 21 anys. Ha estat impulsat pel Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i el Consell Esportiu i la col·laboració de l’ajuntament d’Olot, l’INS la Garrotxa i la participació dels professionals i joves de les entitats de Suara Cooperativa, Fundació Cepaim i l’Escola NOIMA de la Fageda Fundació.

S’ha anomenat “TOTS” i ha tingut l’objectiu de promoure l’acollida i la inclusió de joves residents a la Comarca de la Garrotxa per afavorir un espai relacional i obert que permeti compartir una activitat esportiva.

Van acabar participant catorze equips, en total més de 100 joves i exemple de la diversitat cultural i social de la Comarca.

Els 14 equips es van dividir en dos grups de 7 i cada dia jugaven partits successius de mitja hora de durada arbitrats per professionals federats que també van fer de tutors de joc. El torneig va servir com a mostra per treballar els valors com el -respecte, la solidaritat i el compromís- i el català com a llengua vehicular. També es van fer dues jornades tècniques liderades per la Federació Catalana de Futbol Sala i el Girona Club Futbol Sala que va servir per enfortir la part relacional del torneig a través d’entrenaments i partits oberts barrejant tots els equips.

 El torneig, que va començar amb un acte de presentació on va participar el jove nedador de natació adaptada Mahamadou Dambelleh, es va acabar dimarts passat 26 de juliol amb una jornada especial: hi va haver rondes de partits curts on van poder participar tots els equips i jugadors i una festa final al pavelló firal, on hi va haver un berenar-sopar i música triada pels joves i la presència d’un DJ.

Dejar un comentario