Els aturats de més de 45 reivindiquen el valor de l’experiència

Una associació de persones adultes sense feina celebra el seu primer congrés
A l’Estat espanyol els aturats de més de 45 anys representen el 41,3% del total de persones sense feina i l’edat és precisament el principal problema a l’hora de trobar-ne. Carlos Gracia, de 61 anys, després de
veure com se li negava una feina per la què ja havia estat acceptat només per ser «massa gran» va crear, amb altres persones en la mateixa situació, l’Asociación de Parados Mayores Activos de Santa Coloma de Gramenet (APMA) per posar remei, en la mesura del possible, a la situació. I aquesta associació demà dijous té el seu congrés al Teatre Segarra de Santa Coloma de Gramenet de dos quarts de 9 del matí a dos quarts de 7 de la tarda. El lema del congrés és ‘No somos invisibles. El valor de la experiencia’.
L’Asociación de Parados Mayores Activos té representació a Santa Coloma, l’Hospitalet de Llobregat, Badia del Vallès, Terrassa i Olot i segons explica La Vanguardia es trobaran en un congrés que comptarà amb la presència d’experts en economia i ocupació
Publicada el

Dejar un comentario